La Service DJI Bucuresti, accesibil la https://service-dji.ro, confidentialitatea vizitatorilor nostri este una dintre principalele noastre prioritati. Aceasta Politica de Confidentialitate descrie tipurile de informatii colectate si inregistrate de Service DJI Bucuresti si modul in care le utilizam.

Informatii colectate

SVALEX COREX SRL colecteaza informatii personale de la utilizatori in diverse moduri, inclusiv, dar fara a se limita la, atunci cand utilizatorii viziteaza site-ul nostru, completeaza un formular si in legatura cu alte activitati, servicii, caracteristici sau resurse pe care le punem la dispozitie pe site-ul nostru. Utilizatorii pot vizita site-ul nostru anonim. Vom colecta informatii personale de la utilizatori doar daca acestia ni le furnizeaza voluntar.

Tipuri de Date Colectate

Datele personale colectate pot include, dar nu se limiteaza la, numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si informatii despre echipamentele DJI pentru reparatii.

Informatii Non-Personale

Putem colecta informatii non-personale despre utilizatori ori de cate ori interactioneaza cu site-ul nostru. Informatiile non-personale pot include numele browserului, tipul de computer si informatii tehnice despre modalitatile de conectare la site-ul nostru, cum ar fi sistemul de operare si furnizorii de servicii Internet utilizati si alte informatii similare.

Modul de Utilizare a Informatiilor Colectate

SVALEX COREX SRL poate colecta si utiliza informatiile personale ale utilizatorilor in urmatoarele scopuri:

  • Pentru a imbunatati serviciile noastre – Informatiile pe care le furnizati ne ajuta sa raspundem mai eficient solicitarilor de service si nevoilor de suport.
  • Pentru a personaliza experienta utilizatorului – Putem utiliza informatiile in mod agregat pentru a intelege cum utilizeaza utilizatorii nostri, ca grup, serviciile si resursele furnizate pe site-ul nostru.
  • Pentru a imbunatati site-ul nostru – Putem folosi feedback-ul pe care il furnizati pentru a imbunatati produsele si serviciile noastre.
  • Pentru a trimite e-mailuri periodice – Putem folosi adresa de e-mail pentru a trimite utilizatorilor informatii si actualizari referitoare la comanda lor. Poate fi de asemenea folosita pentru a raspunde la intrebarile, intrebarile si/sau alte solicitari ale acestora.

Protejarea Informatiilor

Adoptam practici adecvate de colectare, stocare si procesare a datelor si masuri de securitate pentru a proteja impotriva accesului neautorizat, modificarii, divulgarii sau distrugerii informatiilor personale, numelui de utilizator, parolei, informatiilor despre tranzactii si datelor stocate pe site-ul nostru.

Partajarea Informatiilor Personale

Noi nu vindem, nu comercializam si nu inchiriem informatiile personale de identificare ale utilizatorilor catre altii. Putem partaja informatii demografice generice agregate care nu sunt legate de nicio informatie personala de identificare cu privire la vizitatori si utilizatori cu partenerii nostri de afaceri, afiliati de incredere si agenti de publicitate pentru scopurile descrise mai sus.

Site-uri Terte Parti

Utilizatorii pot gasi pe site-ul nostru publicitate sau alte continuturi care fac trimitere la site-urile si serviciile partenerilor nostri, furnizorilor, agentilor de publicitate, sponsorilor, licentiatorilor si altor terte parti. Noi nu controlam continutul sau link-urile care apar pe aceste site-uri si nu suntem responsabili pentru practicile folosite de site-urile web legate de sau de la site-ul nostru. In plus, aceste site-uri sau servicii, inclusiv continutul si link-urile lor, pot fi in continua schimbare. Aceste site-uri si servicii pot avea propriile politici de confidentialitate si politici de servicii pentru clienti. Navigarea si interactiunea pe orice alt site web, inclusiv site-uri care au un link catre site-ul nostru, sunt supuse propriilor termeni si politici ale acelui site web.

Modificari ale Politicii de Confidentialitate

SVALEX COREX SRL are libertatea de a actualiza aceasta politica de confidentialitate in orice moment. Cand o vom face, vom posta o notificare pe pagina principala a site-ului nostru, vom revizui data actualizata la baza paginii si va vom trimite un e-mail. Incurajam utilizatorii sa verifice frecvent aceasta pagina pentru a fi informati despre orice modificare. Sunteti de acord si recunoasteti ca este responsabilitatea dumneavoastra sa revizuiti periodic aceasta politica de confidentialitate si sa fiti constienti de modificari.

Acceptarea Termenilor

Prin utilizarea acestui site, va exprimati acceptul fata de aceasta politica. Daca nu sunteti de acord cu aceasta politica, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru. Utilizarea continua a site-ului nostru dupa postarea modificarilor aduse acestei politici va fi considerata acceptarea acelor modificari.

Contact

Daca aveti intrebari despre aceasta Politica de Confidentialitate, practicile acestui site sau despre relatiile dumneavoastra cu acest site, va rugam sa ne contactati.