Firma noastra, SVALEX COREX SRL, cu sediul in Bucuresti si CUI 45725092, a fost infiintata la data de 01-03-2022, avand ca obiect principal de activitate codul CAEN 9512 – Repararea echipamentelor de comunicatii. Pe site-ul nostru, https://service-dji.ro – Service DJI Bucuresti, dorim sa oferim clientilor nostri servicii de cea mai inalta calitate. Pentru a asigura o experienta optima si transparenta, va rugam sa respectati urmatoarele reguli generale.

Program de Lucru

Programul nostru de lucru este de luni pana vineri, intre orele 09:00 si 18:00. Solicitarile si comenzile primite in afara programului de lucru vor fi procesate in urmatoarea zi lucratoare.

Conditii de Primire si Predare a Echipamentelor

Toate echipamentele trebuie aduse personal la sediul nostru sau trimise prin curier. La primirea echipamentului, se va efectua o inspectie preliminara si se va intocmi un proces verbal de primire. Va rugam sa asigurati ambalarea corespunzatoare a echipamentului pentru a evita eventualele deteriorari in timpul transportului.

Estimarea si Aprobarea Costurilor

Dupa evaluarea echipamentului, va vom furniza o estimare a costurilor de reparatie. Reparatiile vor incepe doar dupa primirea aprobarii din partea clientului. Daca reparatia nu este aprobata, echipamentul va fi returnat in starea in care a fost primit.

Garantie

Oferim o garantie de 90 de zile pentru toate reparatiile efectuate. Garantia acopera doar defectele care au fost reparate initial si nu include deteriorarile ulterioare cauzate de utilizarea necorespunzatoare sau alte circumstante exterioare.

Politica de Confidentialitate

Ne angajam sa protejam confidentialitatea datelor personale ale clientilor nostri. Informatiile colectate vor fi folosite exclusiv pentru procesarea comenzilor si imbunatatirea serviciilor noastre. Nu vom divulga datele personale catre terti fara consimtamantul explicit al clientului, exceptand cazurile prevazute de lege.

Termeni si Conditii

Prin utilizarea serviciilor noastre, clientul accepta toti termenii si conditiile specificate pe aceasta pagina. Ne rezervam dreptul de a modifica aceste reguli generale oricand, modificarile fiind publicate pe site-ul nostru. Continuarea utilizarii serviciilor noastre dupa modificare constituie acceptarea acestor modificari.

Contact

Pentru orice intrebari sau solicitari, va rugam sa ne contactati la adresa de email sau numarul de telefon disponibile pe site-ul nostru. Suntem aici pentru a va oferi suport si a raspunde tuturor intrebarilor dumneavoastra.