Acest document stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului https://service-dji.ro, detinut si operat de SVALEX COREX SRL. Va rugam sa cititi cu atentie aceste conditii inainte de a utiliza site-ul nostru.

1. Informatii Generale

SVALEX COREX SRL, cu sediul in Bucuresti si CUI 45725092, este infiintata la data de 01-03-2022, avand ca obiect principal de activitate codul CAEN 9512 – Repararea echipamentelor de comunicatii.

2. Acceptarea Termenilor

Prin accesarea si utilizarea acestui site, acceptati si sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa nu utilizati site-ul nostru.

3. Modificarea Termenilor

SVALEX COREX SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza acesti termeni si conditii in orice moment, fara o notificare prealabila. Continuarea utilizarii site-ului dupa modificarea termenilor constituie acceptarea acestor modificari.

4. Utilizarea Site-ului

Site-ul nostru poate fi utilizat doar in scopuri legale si in moduri care nu incalca drepturile altor persoane sau nu restrictioneaza sau inhiba utilizarea si bucuria site-ului de catre altii.

4.1. Continutul Site-ului

Toate materialele si informatiile prezentate pe acest site sunt protejate de drepturile de autor si sunt proprietatea SVALEX COREX SRL sau a licentiatorilor sai. Este interzisa reproducerea, distribuirea sau utilizarea materialelor in alte scopuri fara permisiunea scrisa a SVALEX COREX SRL.

5. Politica de Confidentialitate

Ne angajam sa protejam confidentialitatea datelor dumneavoastra personale. Va rugam sa consultati Politica noastra de Confidentialitate pentru informatii detaliate despre modul in care colectam, utilizam si protejam informatiile dumneavoastra personale.

6. Limitarea Raspunderii

SVALEX COREX SRL nu va fi responsabila pentru nicio pierdere sau dauna directa, indirecta, incidentala, speciala sau consecventa care rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru sau din utilizarea informatiilor furnizate pe site.

7. Legea Aplicabila

Acesti termeni si conditii sunt guvernati si interpretati in conformitate cu legile din Romania. Orice litigiu aparut in legatura cu acesti termeni va fi solutionat de instantele competente din Romania.

8. Contact

Pentru orice intrebari sau clarificari privind acesti termeni si conditii, va rugam sa ne contactati.